19797517-9258-4607-9AD2-4ABBDD7EE8F7

Vores frivillig-team

2nd PAW er en lille forening der består 100% af frivillige. Der er ingen hos os der får løn, alle arbejder frivilligt i deres fritid. 2nd PAW driver en non-profit genbrugsbutik til hunden på Islands Brygge og vi donerer alt overskud til et gode formål for hunde. 

Vi er cirka 10-15 frivillige, der arbejder med alt fra at stå i butikken, SoMe, finde sponsorater til konkurrencer, samarbejde med organisationer der hjælper hunde, regnskab, tage billeder og meget mere. Vi har ALTID brug for og plads til flere engagerede frivillige!

I vores vedtægter står der:

Foreningens formål er at støtte projekter, foreninger og initiativer der arbejder for dyrevelfærd. Vi har fokus på hunde og geografisk set på Danmark, men begrænser os ikke hertil. Under dyrevelfærd medregner vi projekter, foreninger og initiativer hvor dyret, under gode forhold, hjælper mennesket, eller hvor relationen mellem dyr og menneske bidrager til begges velfærd

Historie

2nd PAW startede i januar 2020 i KøbenhavnerSnudens lokaler på Nørrebro. Hundeejere havde i mange år givet Regitze fra KøbenhavnerSnuden deres aflagte hvalpeseler og fejlkøb, fordi så “kunne hun give det videre til en anden hund”. Lucif var én af dem og en dag  foreslog hun at starte en rigtig non-profit genbrugsbutik til hunden, for det så ud som om der var mange hundeejere der sneede inde med hvalpeseler, fejlkøb og sweaters som hunden nægter at røre sig i.

Det sagde Regitze heldigvis ja til, og 2nd PAW blev født. Og ramte et kæmpe behov! Siden da har vi utrætteligt arbejdet for at fremme genbrug og bæredygtighed. Vi fulgte med KøbenhavnerSnuden da de flyttede lokaler til Nordvest, og i maj 2022 var 2nd PAW så velkørende at vi blev selvkørende med vores egne lokaler på Gunløgsgade 15.